Gå videre til innholdet

Våre Garantier

k

Åpent kjøp i 90 dager

Alle våre produkter kommer med 90 dagers åpent kjøp. Vi tror virkelig på våre produkter og er sikre på at du vil oppleve betydelige resultater. Derfor tilbyr vi denne garantien. Du har rett til å bruke produktet ditt opp til 90 dager, dersom du av en eller annen grunn ikke er fornøyd, kan du når som helts returnere ditt produkt og få alle pengene tilbake (du betaler ikke for frakt på retur heller!). 
j
k
k
j

Livstidsgaranti

I tillegg til 90 dagers åpent kjøp på alle ordre, har alle våre produkter også livstidsgaranti. Dersom det er noe galt med produktet, eller om det skulle bli ødelagt av hvilken som helst årsak, vil vi sende ut en erstatning helt gratis (du betaler ingen frakt heller).

 

Slik bruker du garantiene

Dersom du vil ta i bruk garantiene våre er første steg å ta kontakt med oss. Dette kan du gjøre ved å fylle ut vårt kontaktskjema som du finner her, eller ved å sende oss en e-post på kontakt@dinholdning.no.

Vi vil deretter gi deg videre instrukser på hvordan retur sendes eller hva du trenger å gjøre for å få tilsendt erstatning.