Gå videre til innholdet

2 års kvalitetsgaranti

🚚 Gratis frakt på ordre over 699,-

↩️ 90 Dagers åpent kjøp

📦 1 - 4 Virkedagers levering

Kontakt oss

Kundeanmeldelser

Based on 1140 reviews
73%
(835)
14%
(161)
5%
(61)
3%
(29)
5%
(54)
Holde hodet kaldt

Trengte noe for å kjøle ned hodet på en behagelig måte. Og med mye stress på jobben ville det være flott med noe som kunne lindre presset i hodet. Ok, hvorfor ikke prøve dette produktet tenkte jeg. Og der traff jeg rett. Perfekt etter at det hadde vært i kjøleskapet noen timer. Kan absolutt anbefales.

Sittepute - Sååå behagelig

Kjøpte denne for å prøve den på kontoret hvor en sitter mye av dagen. Var litt skeptisk. Men den er utrolig deilig å sitte på. Kan flytte den litt etter som det passer. Perfekt. Denne vil jeg trives med. 2 tomler opp.

Veldig behagelig

Meget bra såler. Har nå kjøpt 3 par til

Beste kjøpet

Mitt beste kjøpe på lenge. Angrer at jeg ikke kjøpe polarluen tidligere.

God pute

Det er en god pute,men skulle ønske at jeg kunne viet den ut,da jeg har litt problemer med nakken

Ergonomisk sittepute + rygg pute

Fantastisk god, noe en helt klart blir avhengig av. Det beste er vel at den også er enkel å forflytte til alternative sitteplasser. Plages en med ryggen er ryggputen i tillegg et must.

Veldig gode

God demping og støtte. Bruker dem i golfsko, joggesko og et par andre sneakers. Sålene er bedre enn alle originalsålene jeg har prøvd.

Gode tøfler

Disse tøflene anbefaler jeg. Jeg har Plantar Fasit, øm i hælen. Da er det godt å bruke disse tøflene og samtidig så er dem myke og varme.

Bra

Fornøyd med sålene stående på hardt betong gulv hele dagen.

Kjempe bra såler . Bruker de hele dagen på jobben. Kunne næsten ikke gå når jeg kom hjem og skulle rejse mig op igen. Nu er det ikke så ondt under hælen min og jeg klarer og gå vanlig etter 8 timer på job og jeg går heletiden .

De beste sålene jeg har brukt

De beste sålene jeg har brukt! Jobber og står mye i min jobb som hudterapaut. Selv etter en lang dag, kjennes føttene gode ut. Ingen tretthet og brennende følelse i beina. Anbefales på det varmeste 😌🙌

Enkel å bruke

Trenger bare fukte med vann. Jeg selv bruker fuktede bomuldpads mot øynene. Kan tas med på reise da den bruker liten plass.

Helt supre innleggssåler

Jeg har slitt med plantar facitt siden midten av oktober 23. Prøvd alt av behandlinger og brukt mange tusener hos kiropraktor uten å bli bra. Har også fått spesialtilpassede innleggssåler til en høy pris, uten at det hjalp meg nok til at jeg kunne gå uten store smerter. Leste anmeldelser av disse sålene og etter å ha brukt de noen uker, er jeg blitt så mye bedre. Kan gå lengre distanser uten hælsmerter, og jeg blir stadig bedre 👍☺️ Jeg er veldig og anbefaler å prøve disse.

Så deilig

Den er helt utrolig deilig å sitte på og spesielt i kombinasjon med korsryggsstøtten. Merker jeg blir sliten i ryggen med en gang jeg ikke bruker disse. Knallbra :)

Det virker!

Jeg har nå brukt denne i to uker og har vent meg til denne. De første nettene var det litt rart, men det gikk fort over.
Kona sier at jeg vanligvis høres ut som et sagbruk om natten, og merker nå kjempeforskjell - nesten så at hun lurer på at jeg har helt sluttet å puste :-D
Selv sover jeg godt om nettene og mener at jeg sover igjennom natten uten pusteavbrudd.
Klar anbefaling fra meg - og kona mi!

Justerbar kulde/ varmekimpress

Er kjempe fornøyd med dette produktet, har prøvd det både kald og varm. Har brukt det varm når jeg har vært på jobb på aldershjem og det lindret mine smerter .
Er også prøvd av en kollega som ville vite hvor det er kjøpt 😉

Magisk!

Jeg har slitt mye med stiv og vond nakke i mange år. Kunne ikke sitte lenge på hverken myk eller hard sitteflate. Måtte da bevege meg hele tiden for å avlaste nakken. Fikk ofte prikkinger og nummenhet i hender og ben, og synet ble uklart. Gikk konstant med høye skuldre. Etter at jeg har brukt sitteputen i ca 3 uker, er alle plagene utrolig nok borte. For meg øker puten livskvaliteten betraktelig, og anbefales på det varmeste til andre med lignende plager.

Bra å ha alle 3 delene!

Kjøpte sittepute komfortpakken for noen dager siden. Rask leverling. Veldig fornøyd! 🤩

Fornøyd

Hele arbeidsdagen på en "rullekrakk" ble til en utfordring for ryggen min. Etter å ha prøvd mange dyre krakker uten hell, byttet jeg pute på den jeg hadde til en treplate med "min holdning" pute opp-på. Jeg vil ikke påstå at jeg er helt smertefri, men mye bedre.

Anbefales

Endelig en såle som gjør hverdagen med 12 timers dag i vernesko på stål og betong nesten smertefri. Bruker også sålene i fjellsko og støvler. Passer litt dårlig i sko med lav hælkappe da den bygger og hælen glipper, da med fare for gnagsår.

Nakkekøye

Jeg er sååå fornøyd med nakkekøyen! Har vært plaget med nakken og migrene i over 40 år. Etter to gangers bruk så merket jeg forskjell. Er blitt mye bedre ig sover også mye bedre på natten. Har ikke angret et sekund på dette kjøpet! Anbefaler dette også til andre som sliter med hode-og nakkesmerter.

Veldig bra, også for oss som trenger varmebehandling.

Hjelper en del på migrenen, og slipper å ta lange dusjer 😅 Varme har alltid hatt litt hjelp for meg, så måtte prøve ut polarluen. Er jo ingen mirakelkur selvfølgelig, men letter en del.

Det er viktig å huske å ta ned temperaturen på mikroovnen da! Selv med migrenehjerne 😅 Jeg klarte å ta min inni på høyeste, og et par sekunder etter begynte det å ryke, upsups. Kundeservicen her er veldig bra da, jeg sa at jeg hadde klart det, og da sendte de en ny til meg 🥺❤️ Så er jo helt nydelig!

Polarlue

Har kun brukt den kald og den lindrer hodepinen. Datteren min plages mye med hodepine/migrene og hun sover mye bedre med polarlua på når hodepinen er tilstede. Den lindrer kjapt og holder på kulden en god stund. Polarluen er behagelig å ha på, den strammer ikke rundt hodet og kjøler jevnt hele veien rundt. Anbefales!

Innleggssåler

Veldig fornøyd.

Utrolig behagelig pute

Denne gjør at man holder ut lenger enn vanlig både på hjemmekontor og i gamingstolen, uten å få utrolig vondt i rumpen. Anbefales virkelig. Fått 2 av mine venner til å også kjøpe den.

Gratis frakt og retur

Vi tilbyr gratis frakt på ordre over 699,- kr, og gratis retur på alle bestillinger!

Åpent kjøp i 90 dager

Prøv i 90 dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Sikker betaling

Vi tilbyr betalinger med blant annet Vipps, Klarna, Visa og Apple Pay.

Personlig service

Dersom du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi svarer på alt!