Gå videre til innholdet

Kundeanmeldelser

Based on 115 reviews
74%
(85)
17%
(20)
3%
(4)
3%
(3)
3%
(3)
Anbefales!

Elsker den😍😍 Anbefales å prøve ut!!

W
Spava - Sovemaske
Wigdis L.

Jeg sliter med insomni, så jeg bestemte meg for å prøve denne masken. Så langt synes jeg den er lett å koble til Samsung telefonen min og selve masken er mer behagelig en jeg trodde. Har spilt avslappende musikk hver gang jeg skal legge meg, og jeg sovner alltid på 10-20 minutter nå. Det er noe jeg absolutt ikke klarer til vanlig. Håper det fortsetter slik!

M
Spava - Sovemaske
Marta T.K.

Denne gjør det mye enklere å sovne til musikk. Jeg sover vanligvis på siden og foretrekker å høre på musikk for å sovne. Hodetelefonene jeg har er for store til å kunne ligge på siden med, og derfor må jeg sove på ryggen når jeg bruker de. Men med sovemasken, klarer jeg helt fint å ligge på siden mens jeg hører på musikk. Rett og slett fantastisk!

Perfekt mot prolaps!

Kan trygt anbefale belte til alle som sliter med prolapser i ryggen! Har slitet med korsryggsmerter forårsaket av prolaps i lang tid. Jeg har nesten prøvd alt som er, og må si at belte er det eneste som har gitt en betydelig effekt for meg så langt. Fantastisk produkt rett og slett!

Pleier ofte å få nakkesmerter når jeg står opp (noen ganger vondt i hodet også). Har begynt å bruke slyngen i 5-10 min før jeg legger meg nå, og må si at nakken er mye mer avslappet etter det. Har nesten ikke våknet opp med vond nakke etter jeg har brukt slyngen kvelden før. Godt kjøp dette

Anbefales!

Pleier ikke å legge igjen anmeldelser, men disse fortjener virkelig 5 stjerner. Har brukt de i ca 3-4 uker nå og er overasket over hvor bra de har vært så langt. Jeg kjøpte dem på grunn av hæl smertene jeg har. Med sålene er det behagelig å gå og jeg kjenner ikke noe smerter i hælen når jeg går/står heller. Kvaliteten er god og det var lett å justere dem til min størrelse. De er rett og slett fantastiske. Anbefaler alle å prøve de ut!

Var litt skeptisk på om strekkeren var behagelig å bruke siden den så hard ut. Bestilte uansett med tanke på garantien, og har brukt den i noen dager nå. Må si at den verken er for hard eller for myk å ligge på. Perfekt!

Jeg skriver vanligvis ikke produktanmeldelser, men jeg måtte bare for dette produktet. Jeg har smerter i øvre del av ryggen på grunn av mange år med dårlig holdning fra å sitte foran dataskjermen hele tiden. Jeg tok på meg denne ryggstøtten og følte umiddelbar lettelse. Dette er et utmerket produkt.

Verdt å prøve

Sjelden vurderer jeg produkter på nettet, men dette produktet fortjener en kommentar. Jeg har slitet med ryggen i flere år nå og for nesten prisen av en tur til kiropraktoren kan jeg nesten ta av meg problemet selv. Etter jeg har brukt beltet i 3 uker nå ca er jeg i stand til å sitte i mye lengere perioder igjen uten å få vondt i korsyggen. Ryggsmertene kommer mye sjedlnere også. Vil anbefale alle å hvertfall prøve den ut, så se for dere selv!

Brukt vesten i ca 1 måned nå, og må si jeg er fornøyd. Merker at jeg klarer å holde en god holdning uten vesten nå. En bonus er at jeg føler mindre nakke smerte en det jeg gjorde før.

Personlig har jeg brukt vesten når jeg kjører bil og jobber foran pc, det har funket veldig bra for meg.

Jeg har brukt den i noen uker nå, og det fungerer mye bedre enn jeg forventet. Jeg ønsket opprinnelig at den skulle rette holdningen min, men som en ekstra bonus har den hjulpet mye med ryggsmerter også! Anbefales sterkt å prøve ut!

Fungerer nøyaktig som beskrevet. Jeg ante ikke hvor dårlig holdningen min var før jeg begynte å bruke denne korrigereren. Den justeres enkelt, passer komfortabelt og korrigerer holdningen lett. Anbefales!

Etter å ha brukt vesten i ca en uke, fant jeg ut at vesten var lur å bruke på joggeturer. Særlig på slutten av turene når jeg begynner å bli sliten. Vesten hjelper meg med å holde holdningen min oppreist under hele turen uten at jeg må tenke noe særlig over det. Vil anbefale det til vanlige gå turer også!

Jeg er så glad for å ha kommet over dette produktet! Jeg visste ikke en gang at disse eksisterte! Jeg skulle ønske jeg hadde funnet ut av dette før! Jeg bruker dette ca 1-2 timer om dagen. Det er veldig behagelig, begrenser ikke bevegelse, og best av alt, hjelper til med å rette opp holdningen min. Jeg føler meg ikke en gang sliten. Jeg brukte dette i en uke før jeg skrev denne anmeldelsen. Jeg må si, jeg ser en liten forbedring av holdningen min når jeg ikke har den på. Jeg kan ikke vente med å se resultater etter å ha brukt dette i en lengre periode.

Totalt sett er jeg glad jeg kjøpte dette produktet. Jeg kan ikke vente med å se flere resultater!

Den er helt fantastisk👍. Så deilig å legge seg i køya og føle at man får hvilt nakke, skuldre og hodet ordentlig. Når man føler man har hodet på stælk og er megasliten og hodepinen pumper så er køya uvurderlig.

Dette var pussig. Jeg trodde egentlig at jeg hadde kjøpt noe dumt, igjen. Men neida. Bestilte i helgen, fikk den levert i dag tirsdag i postkassen. Satte den på og den virket. Nå skal det sies at jeg har ikke prolapser eller alvorlige problemer med ryggen. Jeg har slitt en del med korsryggen i flere år og i de siste 3 ukene har muskler "tullet" rundt og gitt mye smerter. Så tar jeg denne på og den virker umiddelbart. Ingen smerter i ryggen. Jeg klarer også å bøye meg uten at det gjør vondt.

Det står skrevet at lungepasienter ikke skal bruke disse. Men det står det jo om det meste. For meg er dette en del timer uten smerter, så får jeg heller ta litt mer medisin mot kolsen i mellomtiden.

Anbefales på det varmeste :-)

Så langt er jeg fornøyd med denne. Har brukt den etter jobb et par ganger nå, og må si at ryggen blir veldig lettet!

Kan trygt anbefales!

Jeg hadde tittet lenge på denne køya og bestemte meg til slutt for gi den et forsøk siden det var 90 dagers fornøydgaranti. Eneste jeg angrer på nå, er at jeg ikke kjøpte den tidligere! Helt genialt produkt rett og slett!

Den er så god😍 Beste investeringen jeg har gjort på lenge!

Denne anbefales på det sterkeste! Sliter med spenninger i nakke og skuldre som gir skikkelige smerter og ikke minst hodepine. Nakken blir så utrolig avspent når jeg bruker nakkekøyen. Var litt skeptisk, men har blitt overbevist så det holder. Hvis jeg slurver med bruken merker jeg det med en gang, så denne har virkelig nesten magisk effekt!

Ikke mye å klage på her. Sinnsyk digg å bruke etter jobb!

I kanskje 2 år har jeg nesten hatt vondt i nakken hver dag når jeg står opp. Jeg har vært hos kiropraktor et par ganger og jeg føler at kiropraktor hjelper, men det hjelper egentlig bare der og da. Nakkemassasjeren blir litt likt, men forskjellen er at jeg kan bruke den når det passer meg, og det tar veldig kort tid før jeg for den lettelsen jeg trenger.

Unik

Denne lille dingsen tok litt tid å venne seg til i begynnelsen, og den var ikke helt slik jeg trodde. Men nå som jeg har brukt den et par ganger og skjønt alle funksjonene, syntes jeg den er helt fantastisk. Kjenner så si ingen smerte i nakken etter jeg har brukt den.

Over årene har jeg prøvd flere ulike tens produkter. Nesten alle har fungert bra, men ingen av dem har hatt med massasje og varme funksjon. Derfor syntes jeg denne er så god. For min problematiske nakke, så er denne rett og slett perfekt!