Gå videre til innholdet

90 dagers åpent kjøp

🚚 Gratis frakt på ordre over 699,-

Kontakt oss

Kundeanmeldelser

Based on 867 reviews
75%
(649)
15%
(133)
5%
(40)
2%
(16)
3%
(29)
Innleggssåler

Veldig fornøyd.

Migrene demper

Var litt skeptisk til produktet, men det funker. Har kronisk migrene og bruker polarluen nesten daglig. Den holder seg kald lenge etter et opphold i kjøleskapet. Den er myk og behagelig, elastisk på en god måte. Kan virkelig anbefale polarluen. Her i huset slåss vi nesten om den, både mannen og barna bruker den ved hodepine/feber.

Fantastisk!

Jeg ble veldig overrasket over hvor bra den fungerer både til å forebygge når man er i ferd med å få migrene og lindre migrene smertene.

Utrolig bra

Fungerer utmerket. Bruker den kald. Hjelper hvis hodepinen ikke har kommet for langt.

Fantastiske

Dette var utrolige innleggssåler 👏👏👏

Veldig gode såler

Jeg har brukt sålene hver dag i to og er veldig fornøyd!

Innlegssåler.

Fantastisk til bruk i fjellsko. Kan ikke tenke meg en fjelltur uten disse såler. Anbefales.

Har aldri lagt igjen anmeldelse på nettet men denne fortjente det virkelig! Utrolig god å sitte på. Ønsker rett og slett ikke å sitte uten den, helt konge

Innleggsåler

Veldig bra innleggsåler anbefaler disse

God kvalitet

Dekompresjonsbeltet virker etter hensikten.Godt fornøyd så langt. Håper det varer noen år.🙂

C
Ståmatte - Din Holdning
Cathrine S.
Helt fantastisk

Utrolig komfortabel å stå på😍 Er ikke den eneste som er fornøyd med den😅🤣

Fornøyd kunde

Føles nesten ut som å sitte på en sky😅 Anbefales på det sterkeste!

Fungerer utrolig bra mot nakke og skuldersmerter!👌

Virket vanskelig og kanskje litt skummel å bruke når jeg først så den. Heldigvis valgte jeg å gi den en sjanse etter jeg fant ut av garantien som følger med. Apparatet har vært helt fantastisk for meg så langt! Særlig for nakke og skuldersmertene mine. Har ikke eksperimentert så mye på andre deler av kroppen, da nakken og skuldrene er der jeg trenger det mest. Ved hjelp av manualen fant jeg ut raskt ut hvordan den brukes. Skummelt var det heller ikke😃 Fantastisk produkt!

Beste investeringen for hodepine EVER

Jeg har vært utsatt for migrene hele livet, jeg får det fra faren min... I det siste har jeg følt grusome smerter i hodet som ikke er nok til å få meg til å ta piller, men det er nok til å påvirke mine daglige ansvar. Når jeg tar på meg luen føler jeg lettelse med en gang! Det er fantastisk! (anbefaler å sette den i kjøleskapet da fryseren kan bli for kaldt syntes jeg).

Øyemaske

Veldig fornøyd!!

Innleggsåler.

Innleggsåler jeg kjøpte var veldig bra, støttet meg som er plattfot veldig godt.👍😊

Endelig den skikkelige sålen jeg trengte

Jeg har vært plaget med Pantar faccit i over 1 år, og vrt hos behandling med hlytrykk behndling etc og kjøpt såler derifra. Det hjalp en del, men disse sålene med utformingen samt den silikon puten rett under hælen var akkurat den jeg trengte. Kan nå gå mye uten å bli plaget med for mye smerter. Skulle kjøpt flere av disse :) Bestilte 43-45 størrelse og klipte av til 43. Suverent :) Anbefales

Har de i vin terskoene nå og de er perfekte, jeg digger de.

Supert

Helt ærlig, var litt skeptisk, men allikevel bestillte. Slitet veldig mye med vondt i foten,nå går eg to uker med innleggssåle uten smerter. Må bare si, helt supert. Tusen takk

Enorm forskjell!🤯

Jeg har ikke brukt dette produktet lenge (tre dager), men det har allerede gjort en stor forskjell. Jeg la merke til at jeg så bedre ut allerede etter første bruk. Sinnsykt bra resultat rett og slett!

Fornøyd

Både mannen min og jeg er fornøyd så langt. Skulle det være noe tar vi kontakt💛

Veldig behagelige, rask levering

Går mange tusen skritt på murgulv/fliser på jobb (Stavanger Lufthavn)hver dag. Bruker sålene i både Hoka og Skechers sko. Veldig god demping, slutt på at beina «brenner» når vakta er over. Også god til vanlig turgåing. Fikk de i postkasse 2 dager etter bestilling.

Supert produkt!

Dette belte er meget bra for ryggen, jeg har brukt det i ca 2 uker å ryggen føles mye bedre når belte er på, hjelper mot mine prolapser og en trang nervekanal, løp å kjøp!🥳

Kan trygt anbefales!

Pleier ofte å få nakkesmerter når jeg står opp (noen ganger vondt i hodet også). Har begynt å bruke slyngen i 5-10 min før jeg legger meg nå, og må si at nakken er mye mer avslappet etter det. Har nesten ikke våknet opp med vond nakke etter jeg har brukt slyngen kvelden før. Godt kjøp dette

Nesten så jeg begynner å gråte :-)

Etter to prolapser på et år har jeg etter den siste vært nærmest invalid de siste 3 ukene. Uutholdelige smerter. 12 på en skala til 10. 24 timer i døgnet, 3 uker i strekk. Medisiner linder ikke. Alt gjør vondt. Stå, sitte og ligge. Isjiasjen skriker og jeg klarer ikke rette meg opp mer en 90 grader. Må bruke rullator for p komme meg på toalettet. Sover i 30 minutters intervaller på natta til smertene vekker meg igjen. Forrige gang var jeg innlagt på sykehus en uke og var egentlig klar for operasjon. Kirurgen frarådet derimot dette da risikoen for lammelse var veldig stor.

Jeg er skeptisk til Facebook og «TV shop» produkter, men når man går fra å være supermann som klarer alt, til en som ligger i fosterstilling i sofaen hele døgnet, så er man villig til å teste det meste.

Beltet kom i dag. Tar det på, og etter 30 minutter står jeg oppreist uten smerter. Ja jeg feller noen tårer. Nå ser jeg fram til dagene som kommer og utviklingen.

Gratis frakt og retur

Vi tilbyr gratis frakt på ordre over 699,- kr, og gratis retur på alle bestillinger!

Åpent kjøp i 90 dager

Prøv i 90 dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Sikker betaling

Vi tilbyr betalinger med blant annet Vipps, Klarna, Visa og Apple Pay.

Personlig service

Dersom du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi svarer på alt!