Gå videre til innholdet

90 dagers åpent kjøp

🚚 Gratis frakt på ordre over 699,-

Kontakt oss

Kundeanmeldelser

Based on 834 reviews
74%
(618)
16%
(132)
5%
(40)
2%
(15)
3%
(29)

Hjelper når jeg får migreneanfall og er utrolig deilig å bruke👌👍

Har aldri lagt igjen anmeldelse på nettet men denne fortjente det virkelig! Utrolig god å sitte på. Ønsker rett og slett ikke å sitte uten den, helt konge

Innleggsåler

Veldig bra innleggsåler anbefaler disse

God kvalitet

Dekompresjonsbeltet virker etter hensikten.Godt fornøyd så langt. Håper det varer noen år.🙂

C
Ståmatte - Din Holdning
Cathrine S.
Helt fantastisk

Utrolig komfortabel å stå på😍 Er ikke den eneste som er fornøyd med den😅🤣

Fornøyd kunde

Føles nesten ut som å sitte på en sky😅 Anbefales på det sterkeste!

Fungerer utrolig bra mot nakke og skuldersmerter!👌

Virket vanskelig og kanskje litt skummel å bruke når jeg først så den. Heldigvis valgte jeg å gi den en sjanse etter jeg fant ut av garantien som følger med. Apparatet har vært helt fantastisk for meg så langt! Særlig for nakke og skuldersmertene mine. Har ikke eksperimentert så mye på andre deler av kroppen, da nakken og skuldrene er der jeg trenger det mest. Ved hjelp av manualen fant jeg ut raskt ut hvordan den brukes. Skummelt var det heller ikke😃 Fantastisk produkt!

Beste investeringen for hodepine EVER

Jeg har vært utsatt for migrene hele livet, jeg får det fra faren min... I det siste har jeg følt grusome smerter i hodet som ikke er nok til å få meg til å ta piller, men det er nok til å påvirke mine daglige ansvar. Når jeg tar på meg luen føler jeg lettelse med en gang! Det er fantastisk! (anbefaler å sette den i kjøleskapet da fryseren kan bli for kaldt syntes jeg).

Øyemaske

Veldig fornøyd!!

Innleggsåler.

Innleggsåler jeg kjøpte var veldig bra, støttet meg som er plattfot veldig godt.👍😊

Endelig den skikkelige sålen jeg trengte

Jeg har vært plaget med Pantar faccit i over 1 år, og vrt hos behandling med hlytrykk behndling etc og kjøpt såler derifra. Det hjalp en del, men disse sålene med utformingen samt den silikon puten rett under hælen var akkurat den jeg trengte. Kan nå gå mye uten å bli plaget med for mye smerter. Skulle kjøpt flere av disse :) Bestilte 43-45 størrelse og klipte av til 43. Suverent :) Anbefales

Har de i vin terskoene nå og de er perfekte, jeg digger de.

Supert

Helt ærlig, var litt skeptisk, men allikevel bestillte. Slitet veldig mye med vondt i foten,nå går eg to uker med innleggssåle uten smerter. Må bare si, helt supert. Tusen takk

Enorm forskjell!🤯

Jeg har ikke brukt dette produktet lenge (tre dager), men det har allerede gjort en stor forskjell. Jeg la merke til at jeg så bedre ut allerede etter første bruk. Sinnsykt bra resultat rett og slett!

Fornøyd

Både mannen min og jeg er fornøyd så langt. Skulle det være noe tar vi kontakt💛

Veldig behagelige, rask levering

Går mange tusen skritt på murgulv/fliser på jobb (Stavanger Lufthavn)hver dag. Bruker sålene i både Hoka og Skechers sko. Veldig god demping, slutt på at beina «brenner» når vakta er over. Også god til vanlig turgåing. Fikk de i postkasse 2 dager etter bestilling.

Supert produkt!

Dette belte er meget bra for ryggen, jeg har brukt det i ca 2 uker å ryggen føles mye bedre når belte er på, hjelper mot mine prolapser og en trang nervekanal, løp å kjøp!🥳

Kan trygt anbefales!

Pleier ofte å få nakkesmerter når jeg står opp (noen ganger vondt i hodet også). Har begynt å bruke slyngen i 5-10 min før jeg legger meg nå, og må si at nakken er mye mer avslappet etter det. Har nesten ikke våknet opp med vond nakke etter jeg har brukt slyngen kvelden før. Godt kjøp dette

Nesten så jeg begynner å gråte :-)

Etter to prolapser på et år har jeg etter den siste vært nærmest invalid de siste 3 ukene. Uutholdelige smerter. 12 på en skala til 10. 24 timer i døgnet, 3 uker i strekk. Medisiner linder ikke. Alt gjør vondt. Stå, sitte og ligge. Isjiasjen skriker og jeg klarer ikke rette meg opp mer en 90 grader. Må bruke rullator for p komme meg på toalettet. Sover i 30 minutters intervaller på natta til smertene vekker meg igjen. Forrige gang var jeg innlagt på sykehus en uke og var egentlig klar for operasjon. Kirurgen frarådet derimot dette da risikoen for lammelse var veldig stor.

Jeg er skeptisk til Facebook og «TV shop» produkter, men når man går fra å være supermann som klarer alt, til en som ligger i fosterstilling i sofaen hele døgnet, så er man villig til å teste det meste.

Beltet kom i dag. Tar det på, og etter 30 minutter står jeg oppreist uten smerter. Ja jeg feller noen tårer. Nå ser jeg fram til dagene som kommer og utviklingen.

Anbefales!

Pleier ikke å legge igjen anmeldelser, men disse fortjener virkelig 5 stjerner. Har brukt de i ca 3-4 uker nå og er overasket over hvor bra de har vært så langt. Jeg kjøpte dem på grunn av hæl smertene jeg har. Med sålene er det behagelig å gå og jeg kjenner ikke noe smerter i hælen når jeg går/står heller. Kvaliteten er god og det var lett å justere dem til min størrelse. De er rett og slett fantastiske. Anbefaler alle å prøve de ut!

Fantastisk belte!!!

Dekompresjonsbelte

Jeg har forsøkt en del stykker nå, men dette er uten tvil den med best støtte for min rygg.

Godt kjøp !

Jeg har hatt mye kinkplager de siste årene, men har fått en bedre rygg med jevnlig bruk av denne ryggstrekkeren, i kombinasjon med enkle styrkeøvelser. Den er blitt uunnværlig i bilsetet og på treningsmatta. Det knaser godt i ryggen når jeg bruker den, etter å ha sittet i ro ei stund, og jeg kjenner at spenningene gir slipp og ryggen "puster" bedre. Den var ihvertfall for meg vel verdt pengene.

Ryggstøtte belte

Jeg brukt den rygg belte ett par ganger, og jeg må helt ærlig si at dette vart min beste investeringer har gjort i mitt liv, har ikke lenger vondt, jeg vart sykmeldt fra 13/11-2021 til 10/04-2022, ingen medisin eller behandling hjelpt meg mer enn noen timer, men den belte forandra alt og jeg er helt vondt fri i ryggen min.
Jeg anbefaler dette produktet til alle som slite med dårlig rygg, dette verdt hver eneste kroner, og dette produkt spare deg flere tusen kr og ikke minst det unødvendige vondt som man kan unngå for å bruke dette produktet ett par dager.

W
Spava - Sovemaske
Wigdis L.

Jeg sliter med insomni, så jeg bestemte meg for å prøve denne masken. Så langt synes jeg den er lett å koble til Samsung telefonen min og selve masken er mer behagelig en jeg trodde. Har spilt avslappende musikk hver gang jeg skal legge meg, og jeg sovner alltid på 10-20 minutter nå. Det er noe jeg absolutt ikke klarer til vanlig. Håper det fortsetter slik!

Gratis frakt og retur

Vi tilbyr gratis frakt på ordre over 699,- og gratis retur med Bring!

Åpent kjøp i 90 dager

Prøv i 90 dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Sikker betaling

Vi tilbyr betalinger med blant annet Vipps, Klarna, Visa, Apple Pay og Paypal.

Personlig service

Dersom du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi svarer på alt!