Gå videre til innholdet

Kundeanmeldelser

Based on 75 reviews
72%
(54)
16%
(12)
5%
(4)
3%
(2)
4%
(3)

Pleier ofte å få nakkesmerter når jeg står opp (noen ganger vondt i hodet også). Har begynt å bruke slyngen i 5-10 min før jeg legger meg nå, og må si at nakken er mye mer avslappet etter det. Har nesten ikke våknet opp med vond nakke etter jeg har brukt slyngen kvelden før. Godt kjøp dette

Anbefales!

Pleier ikke å legge igjen anmeldelser, men disse fortjener virkelig 5 stjerner. Har brukt de i ca 3-4 uker nå og er overasket over hvor bra de har vært så langt. Jeg kjøpte dem på grunn av hæl smertene jeg har. Med sålene er det behagelig å gå og jeg kjenner ikke noe smerter i hælen når jeg går/står heller. Kvaliteten er god og det var lett å justere dem til min størrelse. De er rett og slett fantastiske. Anbefaler alle å prøve de ut!

Var litt skeptisk på om strekkeren var behagelig å bruke siden den så hard ut. Bestilte uansett med tanke på garantien, og har brukt den i noen dager nå. Må si at den verken er for hard eller for myk å ligge på. Perfekt!

Jeg skriver vanligvis ikke produktanmeldelser, men jeg måtte bare for dette produktet. Jeg har smerter i øvre del av ryggen på grunn av mange år med dårlig holdning fra å sitte foran dataskjermen hele tiden. Jeg tok på meg denne ryggstøtten og følte umiddelbar lettelse. Dette er et utmerket produkt.

Verdt å prøve

Sjelden vurderer jeg produkter på nettet, men dette produktet fortjener en kommentar. Jeg har slitet med ryggen i flere år nå og for nesten prisen av en tur til kiropraktoren kan jeg nesten ta av meg problemet selv. Etter jeg har brukt beltet i 3 uker nå ca er jeg i stand til å sitte i mye lengere perioder igjen uten å få vondt i korsyggen. Ryggsmertene kommer mye sjedlnere også. Vil anbefale alle å hvertfall prøve den ut, så se for dere selv!

Brukt vesten i ca 1 måned nå, og må si jeg er fornøyd. Merker at jeg klarer å holde en god holdning uten vesten nå. En bonus er at jeg føler mindre nakke smerte en det jeg gjorde før.

Personlig har jeg brukt vesten når jeg kjører bil og jobber foran pc, det har funket veldig bra for meg.

Jeg har brukt den i noen uker nå, og det fungerer mye bedre enn jeg forventet. Jeg ønsket opprinnelig at den skulle rette holdningen min, men som en ekstra bonus har den hjulpet mye med ryggsmerter også! Anbefales sterkt å prøve ut!

Fungerer nøyaktig som beskrevet. Jeg ante ikke hvor dårlig holdningen min var før jeg begynte å bruke denne korrigereren. Den justeres enkelt, passer komfortabelt og korrigerer holdningen lett. Anbefales!

Etter å ha brukt vesten i ca en uke, fant jeg ut at vesten var lur å bruke på joggeturer. Særlig på slutten av turene når jeg begynner å bli sliten. Vesten hjelper meg med å holde holdningen min oppreist under hele turen uten at jeg må tenke noe særlig over det. Vil anbefale det til vanlige gå turer også!

Jeg er så glad for å ha kommet over dette produktet! Jeg visste ikke en gang at disse eksisterte! Jeg skulle ønske jeg hadde funnet ut av dette før! Jeg bruker dette ca 1-2 timer om dagen. Det er veldig behagelig, begrenser ikke bevegelse, og best av alt, hjelper til med å rette opp holdningen min. Jeg føler meg ikke en gang sliten. Jeg brukte dette i en uke før jeg skrev denne anmeldelsen. Jeg må si, jeg ser en liten forbedring av holdningen min når jeg ikke har den på. Jeg kan ikke vente med å se resultater etter å ha brukt dette i en lengre periode.

Totalt sett er jeg glad jeg kjøpte dette produktet. Jeg kan ikke vente med å se flere resultater!

Fornøyd med beltet, men fikk ikke med utvidelseslapp. Vennligst kontakt meg.

Fikk helt feil størrelse!

Helt fantastikk å bruke foran pc. Anbefales!

Nydelig på jobb!

De er perfekte å bruke på jobb for meg som er mye på beina. Vanligvis begynte ryggen å verke etter 2-3 timer på beina, men med sålene er det mye bedre.

Jeg har hatt "myk" plattfot hele livet, og hver gang jeg går i lengre perioder hovner anklene mine opp. Ofte går smertene også videre opp til knærne. Har ikke brukt sålene så mye enda, men hver gang jeg har brukt dem har jeg ikke hatt noen problemer. Absolutt verdt å prøve ut!

Kjøpte et parr 43-45 og justerte de til størrelse 43. Det var veldig enkelt og syntes sålen passer godt.

Dette er rett og slett en "life-saver"! Har slitet med korsryggen lenge og har prøvd nesten alt. Dette beltet er kanskje det som har hjulpet mest så langt. Føler bare at korsryggen blir så lettet etter jeg har brukt det. Alle som sliter med korsryggen burde virkelig vurdere å prøve det ut, er absolutt verdt det!

Denne er sinnsykt digg! Fortjener lett 5 stjerner

Var ganske skeptisk til denne holdningsvesten egentlig, men så ga jeg den et forsøk etter jeg så at den kom med en garanti. Må si jeg er overasket over hvor mye den faktisk hjelper. Eneste jeg ikke liker helt, er at noen ganger kan den bli ganske stram etter lang tid med bruk. Vil si at den absolutt er verdt pengene og jeg vil anbefale alle med dårlig holdning å prøve den ut hvert fall.

100% verdt pengene

Nakkekøyen er noe jeg ikke visste at jeg trengte før jeg prøvde den! Hver gang jeg bruker den føler jeg meg så lettet og avslappet. Anbefaler alle med en anspent nakke å prøve ut nakkekøyen.

Denne funker som bare det!

Må si at denne er ren magi! Jeg jobber på en datamaskin hele dagen, og det har gjort sitt på nakken og ryggen. Jeg har brukt Nakkekøyen i noen dager nå, og ærlig talt er den helt livsendrende. Jeg kjenner enormt mindre spenning i både nakken og ryggen. Jeg ba nettopp moren min kjøpe en fordi jeg vet at dette også vil gjøre en stor forskjell for henne.

Ikke fornøyd med denne vesten! Følte at den ikke hjalp meg nok rett og slett. Fikk heldigvis returnert den tilbake gratis

Helt ok. Føler at beltet hjelper, men er ikke helt fornøyd med brukermanualen

Gratis frakt og retur

Vi tilbyr gratis frakt og retur med Bring på alle ordre nå!

Åpen retur i 90 dager

Prøv i 90 dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Sikker betaling

Vi tilbyr betalinger med blant annet Vipps, Klarna, Visa, Apple Pay og Paypal.

Kundeservice

Dersom du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi svarer på alt!