Gå videre til innholdet

90 dagers åpent kjøp

🚚 Gratis frakt på ordre over 699,-

Kontakt oss

Din Holdning Bedrift

Animert figur av mann som sliter med nakkesmerter, skuldersmerter og dårlig holdning

Ergonomiproblemer bør tas seriøst

Smerter i korsrygg og nakke er de største årsakene til ikke-dødelig helsetap og arbeidsfravær i Norge. Samlet sett koster plagene samfunnet flere hundre milliarder kroner årlig. I tillegg kan plagene også gå utover trivsel på arbeidsplassen og ikke minst produktiviteten.

Vi er her for å hjelpe

Vi spesialiserer oss på å forbedre kroppsholdning, redusere nakke, rygg, fot/hæl- og kneproblemer. Din Holdning har hjulpet både privatpersoner og bedrifter med å oppnå bedre ergonomi og redusere belastningsskader. Vi tilbyr produkter som er spesialutviklet for å redusere og forebygge ergonomiproblemer. Disse produktene er lette å bruke og kan lett implementeres i ansattes hverdag, på og utenfor jobb.

Din Holdning - Holdningsvesten 2.0 i bruk

Bekjemp ergonomiproblemer enkelt og effektiv

Mange bedrifter hvor arbeidsdagen går til mye sitting foran skjermer, har ofte problemer med belastningsskader knyttet til ergonomi. Med våre produkter kan bedrifter enkelt hjelpe sine ansatte med å bekjempe disse problemene. Ved å redusere og forebygge problemer som dårlig kroppsholdning, nakke, rygg, fot/hæl- og knesmerter vil bedriften spare ansatte fra sykefravær, samt forbedre arbeidstrivsel og produktivitet.

Mange bedrifter der arbeidsdagen går til mye sitting foran skjermer har ofte problemer med belastningsskader knyttet til ergonomi. Med våre produkter kan bedrifter enkelt hjelpe sine ansatte med å bekjempe disse problemene. Ved å redusere og forebygge problemer som dårlig kroppsholdning, nakke, rygg, fot/hæl- og knesmerter vil bedriften spare ansatte fra sykefravær, samt forbedre arbeidstrivsel og produktivitet.

Din Holdning - Garanti

Dersom din bedrift er interessert i et eller flere produkter, er det fullt mulig å få tilsendt gratis testprodukter slik at dere kan prøve de ut, og se om det er noe for dere.

I tillegg til dette har vi også åpent kjøp i hele 90 dager! Dersom dere ikke skulle være fornøyde med produktene, kan dere når som helst returnere helt gratis, og få alle pengene tilbake. Ingen spørsmål stilt, ingen betingelser. 

Din Holdning - Garanti åpent kjøp i 90 dager

Øk trivsel, helse, produktivitet og spar penger

Fyll inn informasjonen under, slik at vi kan lage et uforpliktende tilbud til akkurat din bedrift.

Gratis frakt og retur

Vi tilbyr gratis frakt på ordre over 699,- kr, og gratis retur på alle bestillinger!

Åpent kjøp i 90 dager

Prøv i 90 dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Sikker betaling

Vi tilbyr betalinger med blant annet Vipps, Klarna, Visa og Apple Pay.

Personlig service

Dersom du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi svarer på alt!