Gå videre til innholdet

90 dagers åpent kjøp

🚚 Gratis frakt på ordre over 699,-

Kontakt oss

Om oss

Dinholdning.no er en norsk nettbutikk med registrert firma i Norge (Din Holdning AS, orgn.nr: 825359842). Vi sender alle våre pakker fra vårt lager på Østlandet med leveringstider fra 1-4 virkedager. Ingen toll, ingen ekstra kostnader! Lageret vårt befinner seg på følgende adresse: Åsveien 9, 3475 Sætre

 

  

 

Vår visjon

 

Teknologien vår har gjort alt mye enklere og som et resultat av dette, har vi endt opp med en mye mer stillesittende livsstil. Ifølge LHL sitter vi nordmenn i gjennomsnitt 9 timer om dagen!

 

Aldri før har vi sett så mange slite med dårlig holdning, smerter i rygg, nakke, skuldre og diverse ergonomiproblemer. Det er rett og slett bare sånn det har blitt, og det er ikke alltid lett å gjøre noe med. Vi i Din Holdning er derfor her for å hjelpe deg med å redusere plagene vår moderne livsstilen medfører.
.
.
Gjennom våre tips og råd, øvelser, produkter og instruksjonsvideoer vil vi gjøre alt vi kan for å gjøre livet ditt bedre. Som vi liker å si: Vi tilbyr løsninger for en komfortabel og smertefri hverdag.
 
.
.

Din Holdning logo

 

Dersom du har noen spørsmål om oss eller våre produkter, er det bare å ta kontakt på vår e-post: kontakt@dinholdning.no, eller ved å fylle ut vårt kontaktskjema som du kan finne her. Du kan også ringe oss på 677 92 199 mellom 10:00-14:00 (man-fre). Vi svarer på alt! 

.

Gratis frakt og retur

Vi tilbyr gratis frakt på ordre over 699,- kr, og gratis retur på alle bestillinger!

Åpent kjøp i 90 dager

Prøv i 90 dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Sikker betaling

Vi tilbyr betalinger med blant annet Vipps, Klarna, Visa og Apple Pay.

Personlig service

Dersom du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi svarer på alt!