Gå videre til innholdet

90 dagers åpent kjøp

🚚 Gratis frakt på ordre over 699,-

Kontakt oss

Brukerinformasjon - Holdningsvesten 2.0

 

 

 

Bruk av Holdningsvesten 2.0


Jevnlig bruk

 

  • Jevnlig bruk av Holdningsveten 2.0 er det viktigste for å oppnå en god holdning. Vi anbefaler å bruke vesten hver dag. Skulle det være dager der du ikke får tid eller andre grunner, går dette fint, men vi anbefaler sterkt å bruke vesten daglig for best mulig resultat. Etter hvert som holdningen din blir bedre, kan du kutte ned bruken av vesten. Når du er fornøyd med holdningen din, trenger du ikke bruke vesten lenger. Hvis det går litt tid, og du merker at du begynner å få litt dårlig holdning på grunn av jobb, mye skjermbruk, osv. Er det bare å bruke den igjen.


Hvor lenge bør jeg bruke vesten?

 

  • Vi anbefaler å starte rolig med bruken av vesten, så øke bruken gradvis. De to første ukene holder det med 30-60 min hver dag, etter de to første ukene anbefaler vi å bruke bruke vesten 1-2 timer hver dag. Vi anbefaler sterkt å ikke bruke vesten i tidsperioder over 3 timer. Over lang tid kan dette føre til at musklene i ryggen blir svekket og vestens bruk vil ikke være til noe nytte. Meningen med vesten er at den skal brukes som et verktøy for å få en langvarig god holdning. Ikke være avhengig av den. Derfor anbefaler vi sterkt å følge våre bruksanbefalinger.


Begynn slakt, stram opp etter hvert

 

  • Vi anbefaler å starte litt slakt med bruken av vesten, og så stramme opp etter den første uken med bruk. Dersom du har en dårlig holdning og strammer vesten for hardt, kan dette føre til unødvendige ubehag. Derfor anbefaler vi å starte rolig og heller stramme opp når du selv føler at det er komfortabelt.

 

Trykk her for å gå til Holdningsvesten 2.0

 

Spørsmål?

 

Dersom du har noen spørsmål angående vårt Dekompresjonsbelte, er det bare å ta kontakt på vår e-post: kontakt@dinholdning.no, eller fyll ut vårt kontaktskjema her.

Gratis frakt og retur

Vi tilbyr gratis frakt på ordre over 699,- kr, og gratis retur på alle bestillinger!

Åpent kjøp i 90 dager

Prøv i 90 dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Sikker betaling

Vi tilbyr betalinger med blant annet Vipps, Klarna, Visa og Apple Pay.

Personlig service

Dersom du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi svarer på alt!