Gå videre til innholdet

2 års kvalitetsgaranti

🚚 Gratis frakt på ordre over 699,-

↩️ 90 Dagers åpent kjøp

📦 1 - 4 Virkedagers levering

Kontakt oss

Bukerinformasjon - Soveteip

 

 

 

Hvordan bruke Soveteipen riktig

 1. Sørg for at leppene og området rundt er rent og tørt fra olje, fett og rester. 
 2. På baksiden av teipen er det tosidig papir. Trekk teipen fra hverandre for å enkelt fjerne baksiden. 
 3. Plasser teipen forsiktig over leppene dine samtidig som leppene er lukket.
 4. Jevn ut teipen slik at den sitter godt. Ved å gni in teipen jevnlig vil limet sitte bedre.  
 5. Det er det, nå er du er klar for en god natts søvn!

 

Hvordan bruke Soveteipen for bedre søvn og mindre snorking

   

  Tips for å ta av teipen helt smertefritt 

  1. Alltid ta av teipen nedover. Rull teipen fra toppen (delen som er nærmest nesen din) og ned til bunn. Slik vil du minimere trekking/napping av hud og ansiktshår. 

  2. Stikk sakte ut tungen din og begynn flytte den i sirkulær bevegelse. Dette vil løsne festet på teipen raskt. 

  3. Dersom du har vanskeligheter med å få av teipen smertefritt, kan du legge litt ekstra vann på kantene på toppen av teipen og pile av teipen sakte men sikkert.

   

  Hvem kan bruke Din Holdning - Soveteipen?

  Omtrent alle kan bruke Din Holdning - Soveteipen for å sove bedre. Selv om du er tett i nesen vil det være fordelaktig å bruke Soveteipen. Det høres kanskje litt rart ut, men for de aller fleste kan en tett nese åpne seg naturlig ved å puste gjennom nesen. På andre siden kan munnpusting kan øke slimproduksjonen og utløse innsnevring av luftveiene, noe som kan gjøre en tett nese verre. Når det er sagt, oppfordrer vi alle å konsultere seg med legen før bruk av soveteip.

   

  Det er også viktig å merke seg at personer med følgende tilstander ikke blir anbefalt å teipe munnen under søvn: kardiovaskulær sykdommer, beruset tilstand, overvekt, høyt blodtrykk og diabetes. Opplever du en av de nevnte sykdommene bør du kontakte legen og sørge for at det er trygt for deg å prøve soveteipen dersom du har veldig lyst til å prøve.

   

  Tips

  Dersom du har lyst til å oppleve fordelene av nesepusting men er litt bekymret, er en veldig fin måte å starte på å bruke teipen på dagen. F.eks etter du har pusset tennene på morningen og gjør deg klar for å dra på jobb.


  Munnteiping i løpet av dagen kan bidra til å redusere angsten din over natta og du vil kunne lære å puste med nesen uten å tenke på det. Slik vil du også føle hvor lett (eller utfordrende) det er å puste gjennom nesen. Hvis det er veldig vanskelig eller umulig for deg å bruke soveteipen og puste gjennom nesen, kan det være på tide å sjekke den. Du bør nesten utelukkende kunne puste gjennom nesen, med mindre du er syk eller har en form for hindring.

   

  Ønsker du å lære mer om munnteiping for bedre søvn kan du sjekke ut vår fulle guider her: Munnteiping for første gang: En komplett guide.

   

  Merk

  • Dersom du har problemer med å puste gjennom nesen grunnet allergi eller nesepolypper skal du unngå å bruke soveteipen. 

   

   

  Spørsmål?

  Dersom du har noen spørsmål angående Soveteipen, er det bare å ta kontakt på vår e-post: kontakt@dinholdning.no, eller fyll ut vårt kontaktskjema her.

  Gratis frakt og retur

  Vi tilbyr gratis frakt på ordre over 699,- kr, og gratis retur på alle bestillinger!

  Åpent kjøp i 90 dager

  Prøv i 90 dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

  Sikker betaling

  Vi tilbyr betalinger med blant annet Vipps, Klarna, Visa og Apple Pay.

  Personlig service

  Dersom du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi svarer på alt!